Centrum Lido di Jesolo
Centrum, tips & informatie

Het centrum van Lido di Jesolo bruist van levendige activiteiten, met een sfeervolle boulevard vol winkels, restaurants en boetieks, terwijl gezellige pleinen en levendige markten de charme van deze badplaats versterken. Bezoekers kunnen genieten van een bruisende atmosfeer en de veelzijdigheid van het stadscentrum ontdekken, dat zowel overdag als ’s avonds een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft.

Centrum Lido di Jesolo

Het centrum van Lido di Jesolo vormt het kloppende hart van deze bruisende badplaats aan de Adriatische kust. Met zijn levendige boulevard, gezellige pleinen en diverse winkels en eetgelegenheden, biedt het centrum een betoverende mix van winkelplezier, culinaire ontdekkingen en een bruisende atmosfeer die zowel lokale bewoners als toeristen uitnodigt om te genieten van het levendige stadsleven.

Lido di Jesolo centrum

De regio Lido di Jesolo, gelegen aan de adembenemende Adriatische kust, herbergt een schat aan betoverende bezienswaardigheden die reizigers van alle leeftijden aanspreken. Of je nu op zoek bent naar zonovergoten stranden, culturele ontdekkingen of actieve avonturen, hier zijn enkele must-see attracties die de rijke charme van deze Italiaanse badplaats belichamen.

Gouden Zandstranden

Lido di Jesolo staat bekend om zijn kilometerslange gouden zandstranden die uitnodigen tot ontspanning onder de stralende Italiaanse zon. De levendige boulevard, bezaaid met boetieks, winkels en restaurants, biedt niet alleen een perfecte plek om te flaneren, maar ook een bruisend centrum van activiteit en entertainment.

Aqualandia – Het waterpretpark van Europa

Voor een dag vol waterplezier is een bezoek aan Aqualandia een absolute aanrader. Dit waterpretpark, bekroond als het beste in Europa, biedt een verscheidenheid aan glijbanen, zwembaden en avontuurlijke attracties voor zowel sensatiezoekers als gezinnen die op zoek zijn naar verfrissend vermaak.

Piazza Mazzini

Piazza Mazzini, gelegen in het centrum van Lido di Jesolo, is het bruisende hart van de stad. Dit levendige plein is omgeven door winkels, bars en restaurants en dient als een ontmoetingsplaats voor zowel lokale bewoners als bezoekers. ’s Avonds komt het plein tot leven met entertainment en een gezellige sfeer.

Populaire vakantie aanbieders
Prijsvrij
1. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
3. Tui
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5